Предимството на лазерното лечение на катаракта (вътреочно перде)


Независимо кое цените най-много в живота – да работите, да спортувате, да четете или да се разхождате в града – всички тези неща са зависими от качеството на Вашето зрение. Ако имате катаракта, вие изпускате възможността да се радвате на истинските неща, на красивите места и на хората, за които си струва да живеете. За щастие операцията на катаракта може да Ви върне ясното зрение и да подобри качеството на живот.

Избирайки Alcon LenSx® лазер за извършване на операцията на катаракта, ще се радвате на иновативно решение и специално програмирана процедура. Компютърно контролиран лазер позволява на хирурга да планира и извършва операцията, следвайки строго индивидуалните характеристики на Вашето око, което не може да се постигне с други хирургични методи.

С лазера LenSx® може да сте сигурни, че сте избрали най-съвременната и иновативна технология за операция на катаракта, която съществува в момента. Всяка операция с него е безкръвна, уникална и строго индивидуална. Компютър сканира окото на пациента в 3D изображение. После се центрира върху окото и за секунди прави разрезите, без хирургът въобще да го докосва. Такава точност е невъзможна при обикновена хирургия, от нито един лекар в света. Това се извършва с капкова упойка, най-щадящата за пациента. По време на целия процес лекарят следи работата на лазера на видеоекран, а операцията се записва.