Лазерна технология при операция на катаракта

Операция на катаракта, толкова уникална, колкото и Вашето око

 

Alcon LenSx® лазерна технология

Независимо кое цените най-много в живота – да работите, да спортувате, да четете или да се разхождате в града – всички тези неща са зависими от качеството на Вашето зрение. Ако имате катаракта, вие изпускате възможността да се радвате на истинските неща, на красивите места и на хората, за които си струва да живеете. За щастие операцията на катаракта може да Ви върне ясното зрение и да подобри качеството на живот.

Избирайки Alcon LenSx® лазер за извършване на операцията на катаракта, ще се радвате на иновативно решение и специално програмирана процедура. Компютърно контролиран лазер позволява на хирурга да планира и извършва операцията, следвайки строго индивидуалните характеристики на Вашето око, което не може да се постигне с други хирургични методи.

С лазера LenSx® може да сте сигурни, че сте избрали най-съвременната и иновативна технология за операция на катаракта, която съществува в момента.

Модерният Alcon LenSx® лазер предоставя точното решение за Вашите очи. Безкръвна, компютърноконтролирана лазерна операция, планирана и извършена по индивидуални характеристики, които не могат да бъдат постигнати с други хирургични методи.

Индивидуално решение за Вашите очи

Независимо че всяко човешко око има една и съща анатомична структура, то се различава по размер, дълбочина, кривина на роговицата и други важни характеристики. Ето защо всяко око трябва да бъде внимателно измерено преди операция на катаракта. Въпреки че тези измервания се правят рутинно преди всяка операция, LenSx® лазерът използва набор от най-модерни технологии – включително оптична кохерентна томография (OСT ) – за да предостави изображения на вашето око, които са изключително точни и с висока резолюция. Данните от тях се използват от лазера за извършване на индивидуалната процедура, невъзможна при обикновената хирургия.

Какво представлява LenSx ® лазерът?

LenSx® лазерът предоставя на пациентите компютърен контрол по време на някои от найважните стъпки на рефрактивната катарактна операция. Лазерът замества традиционния метод с използването на острие, за да подобри крайния резултат. Тази нова технология осигурява на хирурга реална 3D картина за вземане на наистина индивидуално решение за осъществяване на операцията. Ако Вашият избор е LenSx® лазерна процедура, Вие ще се радвате на:

  • безкръвна операция
  • доказана технология
  • индивидуални резултати

Отделете няколко минути и прочетете внимателно брошурата.